Chcesz anulować zamówienie po jego złożeniu? Zasadniczo jest to możliwe.
Ważne informacje:
- W ciągu 30 minut: Możesz bezpośrednio anulować swoje zamówienie. W tym celu kliknij link Anuluj i wprowadź wymagane dane dotyczące zamówienia.
- Potwierdzenie e-mailem: Po pomyślnym przesłaniu danych otrzymasz wiadomość e-mail zawierającą wszystkie dalsze informacje.
- Po upływie 30 minut: Bezpośrednie anulowanie nie jest już możliwe, ponieważ Twoje zamówienie znajduje się już w procesie wysyłki.
Nawet jeśli 30 minut już upłynęło, nadal powinieneś przesłać swoje dane za pośrednictwem opcji „Anulowanie”. Gdy tylko Twoje zamówienie zostanie wysłane, automatycznie otrzymasz etykietę zwrotną, za pomocą której będziesz mógł odesłać zamówienie do nas.