Vil du fortryde din bestilling, efter at du har afsluttet bestillingen? Det er i princippet muligt.
Vigtigt at bemærke:
- Inden for 30 minutter: Du kan straks fortryde din bestilling. Klik på linket »Fortryd« og indtast de nødvendige oplysninger om din bestilling.
- Bekræftelse via e-mail: Når dine oplysninger er sendt, modtager du en e-mail med alle yderligere oplysninger.
- Efter udløbet af de 30 minutter: En direkte annullering er ikke længere mulig, da din bestilling allerede er i forsendelsesprocessen.
Selvom de 30 minutter allerede er udløbet, bør du alligevel indsende dine oplysninger via »Annullering«. Så snart din bestilling er afsendt, modtager du automatisk en returlabel, som du kan bruge til at sende bestillingen tilbage til os.