Når du har afsluttet din bestilling, har du 30 minutter til at annullere den.
Derefter kan bestillingen desværre ikke længere ændres eller annulleres, da den allerede er sendt videre til behandling.
Sådan annullerer du din bestilling inden for 30 minutter:
- Log ind på din kundekonto
- Gå til »Mine bestillinger«
- Vælg den pågældende bestilling
- Bekræft annulleringen ved at klikke på knappen „Annuller“.
Din annulleringsanmodning bliver derefter behandlet, og du modtager snart en bekræftelse via e-mail.
Vigtige oplysninger:
Annulleringer er kun mulige for komplette bestillinger.
Bestillinger, der allerede er afsendt, kan ikke længere annulleres.
Hvis annulleringsfristen er overskredet:
Hvis 30-minuttersfristen er udløbet, eller hvis din pakke allerede er afsendt, har du følgende muligheder:
Nægte at modtage pakken
sende pakken tilbage til os
Så snart vi har modtaget returforsendelsen, refunderer vi automatisk købsbeløbet inden for 10 hverdage.
Du behøver altså ikke gøre yderligere.