Po dokončení objednávky máš 30 minut na to, abys ji zrušil.
Poté již bohužel nelze objednávku upravit ani zrušit, protože již byla předána ke zpracování.
Takto zrušíš svou objednávku do 30 minut:
Přihlas se ke svému zákaznickému účtu.
Přejděte na „Moje objednávky“.
Vyberte příslušnou objednávku.
Zrušení potvrď kliknutím na tlačítko „Zrušit“.
Tvá žádost o zrušení bude následně posouzena a brzy obdržíš potvrzení e-mailem.
Důležité informace:
Zrušení je možné pouze u kompletních objednávek.
Objednávky, které již byly odeslány, nelze zrušit.
Pokud uplynula lhůta pro zrušení:
Pokud uplynula 30minutová lhůta nebo již byla tvoje zásilka odeslána, máš následující možnosti:
Odmítnout přijetí
zaslat balík zpět k nám
Jakmile od nás obdržíme vrácené zboží, automaticky ti vrátíme kupní cenu do 10 pracovních dnů.
Nemusíš tedy dělat nic dalšího.